keyboard_arrow_down

Axis pergola

A Suntech Axis egy látványos és modern megjelenésű bioklimatikus pergola alumínium lamellákkal, mely a nap bármely időszakában maximális komfortérzetet garantál a friss levegőn innovatív technológiák és csendes működés társaságában.

Axis bemutatása

A népszerű Suntech Aerolux pergola nagytestvérének tekinthető Axis szinte ugyanazt a modern élményt nyújtja, a kettő közötti legnagyobb különbség azonban a méret mellett abban rejlik, hogy a felső lamellák nem eltolható kialakítást kaptak. A Suntech Axis mindemellett jól megkülönböztethető, mi több figyelemre méltó formavilággal rendelkezik, mely a dizájn és a funkció tökéletes elegyeként hozzájárul ahhoz, hogy a látványos kültéri építészeti megoldások mellett megóvja teraszunkat vagy kiülőnket a különféle környezeti elemektől – különös tekintettel a káros napsugarakra és az esőre.

Az egyedülálló és karakterisztikus rendszerre jellemzőek az egyszerű és letisztult vonalak, melyeket a gyártó kifinomult technológiával és innovatív koncepcióval vegyített, így megteremtve a modern árnyékolás egyik új dimenzióját. A Suntech Axis segítségével ugyanis lehetőségünk nyílik arra, hogy a kültéri tereket kényelmessé és magas funkcionalitásúvá tegyük úgy, hogy az egyedi megoldások és a maximális árnyékolás mellett elegendő kapcsolatunk maradjon a szabad levegővel és a természetes fénnyel.

Az árnyékolóhoz 110 fokban forgatható szárnyas alumínium lamellák tartoznak, melyek a belső motorhoz csatlakoztatva képesek rendkívül csendes forgó mozgást végezve hozzájárulni ahhoz, hogy az igényeinkhez maximálisan igazodó árnyékot kaphassunk. Azonban a Suntech Axis nemcsak árnyékolni képes, hanem az állítható szögű lamellák jóvoltából természetes légáramlás is teremthető a pergola alatt, aminek jóvoltából kellemes hőmérséklet és lágy szellő társaságában pihenhetünk zavartalanul – a beépített LED égőknek hála – akár a nap bármelyik időszakában.

A Suntech Axis alumínium pergola nagy előnye, hogy moduljai teljesen egyedi méretben készülnek, így maximálisan 4,5 méter szélességű és 8 méter magasságú kültéri árnyékolók építhetők belőle, méghozzá rendkívül rugalmas telepítési módszerekkel. A szerkezet ugyanis szerelhető falhoz, beépíthető meglévő épületrészekbe, de akár teljesen különállóan is elhelyezhető.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!