keyboard_arrow_down

Luna

A Suntech Luna egy behúzható árnyékoló tetőrendszer, amely rugalmas integrációs megoldást kínál már meglévő tető- és acélszerkezetek között annak érdekében, hogy bármilyen időjárási körülmény között nyugodtan pihenhessünk a friss levegőn.

Luna bemutatása

A Luna 11-es besorolást ért el a Beaufort szélerősség-skálán, így még a 117km/h-s széllökések sem tesznek kárt benne, sőt nagyszerűen ellenáll az esőnek és a jégesőnek is.

A termék gyártása során magas minőségű, 6063-as extrudált alumíniumból alakítják ki a profilokat, melyeket hőre keményedő porfestéssel látnak el, hogy minden időjárási körülmény során tökéletesen ellenálljon a külső hatásoknak. Ehhez igazodnak a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült csapok és csavarok is, melyek szintén hosszabb élettartamot biztosítanak az egész rendszer számára.

A Suntech Luna 110x160mm-es profiljai egyedülálló Water Guard csatornákkal lettek felvértezve annak érdekében, hogy sokkal könnyebben lehessen csatlakoztatni őket bármilyen struktúrához. A méret tekintetében a teljes szerkezet akár 13 méteres méretben is elérhető, így összességében a Luna 130 négyzetméternyi területet képes befedni akár egyetlen gombnyomással is. Esetében lehetőség van egyszerre több rendszer összekapcsolására, a szabadalmaztatott Storm Channel csatlakozórendszerrel pedig mindig és mindenkor a 100 százalékos vízállóság is garantálható.

A távvezérléssel irányítható motorizálást az európai SOMFY technológia biztosítja, amely lehetőséget ad arra, hogy a teljes árnyékoló akár 34RPM gyorsasággal borítsa be az adott területet, vagy ugyanilyen tempóval engedjen szabad utat a reggeli napsugaraknak. A Suntech Luna opcionális LED-TEC világítási rendszerrel is felvértezhető, aminek jóvoltából szintén kapcsolóval szabályozhatjuk az árnyékolóból érkező fény mértékét, ezzel sajátos és különleges hangulatot biztosítva belső környezetünknek.

Az egész rendszer lelkét a Suntech F3 nyolckerekes meghajtó adja – egyenként 600kg teherbírással –, ami magába foglalja a háromrétegű gátrendszert és az időzítőt, melyek együttműködnek több belső rozsdamentes acél kábellel, amelyek húzóerejük révén képesek mozgatni a szerkezetet, aminek súlya akár a 966kg-ot is meghaladhatja. Ez a húzóerő biztosítja a szerkezet 6 fokos dőlését, ami a vízelvezetés szempontjából rendkívül fontos érték.

A Suntech Luna Németországban gyártott membránszövete tűzálló és 100 százalékban vízálló kialakítást kapott, és elérhető színtelen, valamint színezett változatban is. Minden esetben biztosított általa a maximális tartósság, valamint a hőmérsékletváltozással és a szennyeződésekkel szembeni ellenállás, így a szövet nem zsugorodik, nem ereszkedik meg, akril felületi bevonata pedig évekig biztosítja számára ezeket a tulajdonságokat, valamint a könnyed tisztíthatóságot is. A rendszer használaton kívül könnyedén behúzható, így ilyenkor egy erős alumíniumfedél garantálja a védelmet a különféle károsító környezeti hatásoktól.

A legmagasabb szintű védelem biztosításának érdekében a Suntech-rendszerek megkapták a Stormguard Soft Touch élvédelmet, ami egy extra puha és rugalmas gumiból készül. Segítségével vihar esetén is elkerülhetjük a beázást, valamint azt, hogy víz érje a szerkezet kényesebb, nedvességre érzékenyebb elemeit.

Ez a különös figyelem az, ami a Suntech Luna-t megkülönbözteti a versenytársak termékeitől, lehetővé téve ezzel azt, hogy a rendszer a világpiac élvonalában kaphasson helyet.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!