keyboard_arrow_down

Flat

A Suntech Flat egy lapos kialakítású, összecsukható pergolarendszer, amely képes ellenállni a rossz időnek, miközben éveken át stílusos és tartós árnyékolást biztosít lakóházak, kávézók vagy éttermek teraszrészeinek.

Flat bemutatása

A pergola a Beaufort szélerősség-skálán 11-es értéket ért el, ami azt jelenti, hogy akár a 117 km/h-s széllökéseknek is képes ellenállni, természetesen nyúlós anyaga pedig jól ellenáll az esőnek és a napsütésnek egyaránt.

A 110x160mm-es DIN sínprofilokkal szerelt Suntech Flat maximum 8 méteres toldalékokkal szerelhető fel. Az alkalmazott árnyékoló alapanyaga nemcsak tűzálló, hanem 100 százalékban vízálló is, de ellenáll a káros napsugarak színfakító és roncsoló tulajdonságainak, jól reagál a nagy hőmérsékletkülönbségekre és öntisztuló mivoltából fakadóan a szennyeződéseket is többnyire távol tartja magától.

Akrill bevonatának köszönhetően tisztítása nagyon egyszerű, és tartósságának hála évekig hű társa lesz teraszainknak. A rendszert teljes összehúzás után ráadásul egy kis alumínium tető képes megvédeni a természet viszontagságaitól, amivel a hosszú élettartam akár további esztendőkkel is megnövelhető.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!