keyboard_arrow_down

Aerolux

A Suntech Aerolux a világ első bioklimatikus pergolája és tetőrendszere, mely teljesen automata mozgathatóságot garantál, adott esetben pedig LED világítással is könnyedén felszerelhető.

Aerolux bemutatása

Az Aerolux tartós kialakítása és modern megjelenése miatt azért jó választás, mert garantáltan hozzáadott értéket és professzionális megjelenést családi házaknak, éttermeknek, szállodáknak és kávézóknak egyaránt.

A rendszert úgy tervezték, hogy bármilyen szabadtéri élettérbe tökéletesen illeszkedjen, és védelmet garantáljon az időjárás viszontagságaitól, miközben biztonságban élvezhetjük alatta a friss levegőt tökéletes kilátás és maximális komfortérzet társaságában.

A Suntech Aerolux lelkének tekinthető arofoil lamellák tetszés szerint HDD LED fényforrásokkal vértezhetők fel, és míg a szerkezet elemei LINE LED csíkokat kaphatnak, a keret oldalaira rejtett SOFT LED is beépítésre kerülhet. Ez az összetett világításrendszer elegendő fényforrást biztosít ahhoz, hogy akár sötétedés után is nyugodtan vacsorázzunk vagy olvasgassunk az árnyékoló alatt.

“Aerolux“A pergola oldalain elhelyezett LED csíkok ráadásul kellemes légkört teremtenek, és ideális körülményeket varázsolnak ahhoz, hogy ellazuljunk egy megfáradt nap végén. RGB LED-ek beépítése esetén ráadásul nemcsak fehér, hanem a szivárvány szinte minden színében beállíthatjuk a pergola világítását, ami pozitívan befolyásolhatja hangulatunkat és feldobhatja a szabadban tartott partikat is.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!