keyboard_arrow_down

Vertex zip system

A Suntech pergolák és tetőrendszerek oldalirányú árnyékolásának egyik legjobb és legpraktikusabb megoldása a Vertex Zip System, mely modern megjelenésével és hatékony kialakításával nagy rugalmasságot biztosít kültéri- és beltéri alkalmazás esetén egyaránt.

Vertex zip system bemutatása

Segítségével egyszerűen és stílusosan tudjuk megszűrni az oldalirányból érkező napsugarakat, miközben teljes leeresztés mellett napközben részleges betekintés elleni védelmet is elláthat, sőt megóvhat minket a kellemetlen rovaroktól, mely a forró nyári napokon rendkívüli mértékben növeli a pergolák alatti komfortérzetet.

A Vertex Zip System nagy előnye, hogy új, vagy már meglévő Suntech árnyékolókon is alkalmazható, a keret és a szövet színét pedig minden esetben a megrendelő választhatja ki, amivel lényegesen kellemesebb atmoszféra teremthető a pergola alatt, sőt a szerkezet jobban hozzáilleszthető a meglévő épület árnyalatához vagy a környezethez is.

A rendszer alkalmazható a legtöbb Suntech tetőrendszernél, legyen szó különálló, beépített vagy falhoz illesztett változatról, legfeljebb 4 méteres szélességig és magasságig.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!