keyboard_arrow_down

Quattro

A Suntech Quattro egy a modern építészeti formákat egyedi dizájnnal ötvöző bioklimatikus pergola, ami napközben kellemes árnyékot és maximális komfortot biztosít, a beépített LED világítással pedig esténként is páratlan hangulatot teremt.

Quattro bemutatása

A Suntech Quattro a letisztult vonalak, a modern dizájn és a minimalista megjelenés legmagasabb szintjét biztosítja a bioklimatikus pergolák és tetőrendszerek között, mely a nap bármelyik időszakában képes kellemes komfortot teremteni az árnyékoló alatt pihenők számára.

A rendszer legnagyobb érdekességét a Suntech termékeire jellemző magas szintű és személyre szabható árnyékolási megoldások mellett a világ első szövetbe épített világítási rendszere adja, melyet az aszimmetrikus vonalak inspiráltak. A szabadalmaztatott RGB LED- alapú világítás teljes egészében rejtett megoldáson alapul, és a szivárvány színeit képes különféle intenzitással az árnyékolóra varázsolni, amivel garantált a nyugodt pihenés, valamint a kedvünkhöz igazítható hangulat. A burkolatba épített rendszer mindemellett intenzív világításra is képes, amennyiben például olvasnánk is a pergola alatt pihengetve.

A modern építészeti formákat az egyedi dizájnnal ötvöző Suntech Quattro a technológia és az innovatív koncepció kifinomult kombinációját ötvözve egy egészen új utat nyit meg előttünk a szabadtéri pihenés világába. A fejlett technológiának köszönhetően ugyanis a pergola alatt garantáltan kellemes árnyékban, ámde természetes fényben és hűs szellőben élvezhetjük szabad perceinket.

A Suntech Quattro esetében egyedi méretben készült modellekről beszélhetünk, melyek legfeljebb 5,5 méter szélességűek és 8 méteres magasságúak lehetnek, tehát maximálisan a megrendelő igényeihez, illetve a terasz kiterjedéséhez igazíthatók. A rugalmas telepítési módszereknek köszönhetően ráadásul a kültéri árnyékoló elhelyezhető önmagában, önálló kültéri árnyékolóként, de beépíthető komplett épületrészekbe, sőt akár falszerkezetekhez is társítható.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!