keyboard_arrow_down

Sliding frame glass

A keretezett csúszó üvegrendszer által modern és ízléses formában tudjuk lezárni akár több oldalról is Suntech pergolánkat úgy, hogy közben sem a panoráma, sem az átjárhatóság, de még a kinti pihenés élménye sem szenved csorbát.

Sliding frame glass bemutatása

Az aprólékosan kidolgozott alumínium profilokból összeállított keretezett csúszó üvegrendszer olyan hatást kelt, mintha hatalmas tolóajtókkal egészítettük volna ki kültéri árnyékolónkat. A stílusos kialakításnak hála a panelek a stílus és a funkcionalitás terén egyaránt tökéletesen illeszkednek a legtöbb Suntech termékhez, kifejezetten modern hatást és maximális komfortot társítva kültéri életterünkhöz.

A rendszer kényelmes és könnyed csúsztatást tesz lehetővé, méghozzá csendes és akadálymentes mozgatás mellett. Az egyes panelek vízszintes elmozdulással tehetik szabaddá a pergolát, miközben a felhasználó dönthet arról, hogy csak az egyik oldalra, vagy mindkét irányba párhuzamosan nyitja meg a rendszert, mely maximálisan 2,6 méteres magasságig és 6,8 méteres szélességig telepíthető önálló, beépített vagy falhoz szerelt árnyékolóhoz egyaránt.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!