keyboard_arrow_down

Sliding glass

Amennyiben szeretnénk egy- vagy több oldalról lezárni Suntech pergolánkat és tetőrendszerünket úgy, hogy közben nem mondunk le a páratlan panorámáról, valamint a kinti pihenés szabadságáról sem, akkor ezzel az elcsúsztatható üvegrendszerrel egy rendkívül modern, már-már futurisztikus és egyben stílusos kiegészítővel orvosolhatjuk a problémát.

Sliding glass bemutatása

A speciális csúszó rendszerre felépített, párhuzamosan elhelyezkedő üvegpanelek ugyanis azon túl, hogy keret nélküli kialakításukkal egyáltalán nem akadályozzák a kilátást, teljesen olyan érzetet keltenek, mintha üvegfal nélkül élvezhetnénk a szabad levegőt és a kellemes árnyékot. A vízszintesen mozgatható panelek úgy kerülnek kialakításra, hogy egymáson elcsúsztathatók legyenek, ezáltal elég csak az elsőt megmozdítani ahhoz, hogy a többi automatikusan megmozduljon.

Ezzel a habkönnyű és egyszerű mozgatást garantáló szisztémával biztosított, hogy az árnyékoló alatt szélvédett helyen pihenhessünk úgy, hogy szükség esetén az átjárhatóságot is garantálhassuk. A csúszó ablak a Suntech legtöbb pergolájával és tetőszerkezetével kompatibilis, legfeljebb 2,6 méteres magasságig és 7 méteres szélességig.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!