keyboard_arrow_down

Sapphire

A Suntech pergolák és tetőrendszerek egyik közkedvelt kiegészítőjeként a Sapphire abban az esetben jó választás, ha árnyékolónk egy- vagy több oldalát szeretnénk teljes egészében zárttá tenni úgy, hogy közben sem a természetes fényről, sem a kinti pihenés komfortosságáról nem szeretnénk lemondani.

Sapphire bemutatása

A Sapphire az innovatív kültéri védelem legújabb generációjaként képes kibővíteni a szabadtéri életteret a széles panorámát kínáló motorizált üvegpanelek segítségével. A funkcionalitás és a luxus tökéletes kombinációját garantáló, magas minőségű guillotine üvegrendszer finom keretszerkezettel biztosítja a nagyszerű megjelenést, ami mellett teljes mértékben szabad konfigurálhatósággal is rendelkezik.

Ajánlott privát lakóházaknál és kereskedelmi jellegű épületeknél kialakított pergolák és tetőrendszerekhez is abban az esetben, ha szélvédetté, hűvösebb időben is használhatóvá szeretnénk tenni egy teraszt, egy kiülőt vagy egy nagyobb erkélyt. A Sapphire természetesen teljes egészében kompatibilis a Suntech termékcsalád legtöbb tagjával, így a kiválasztott kültéri árnyékoló mellé rugalmas méretezéssel kérhető, teljesen egyedi igényhez igazítva, maximum 3 méteres magasságig és 4 méteres szélességig.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban

Legfeljebb 2 termék összehasonlítására van lehetőség!