3+1 eset, amikor a Suntech bioklimatikus pergola a tökéletes megoldás!

A törökországi Albayrak által gyártott Suntech pergolák az árnyékolástechnika legmagasabb szintjét képviselik, melyek bioklimatikus árnyékolóként és mobilizálható tetőrendszerekként egyaránt megállják a helyüket, ha egy terasz, esetleg egy nagyobb kiülő minőségi és tartós fedésére van szükség.

3+1 eset, amikor a Suntech bioklimatikus pergola a tökéletes megoldás!

Bár a termékek prémium árkategóriát képviselnek, ennek megvan a maga oka, a török gyártó ugyanis a legújabb és legmagasabb színvonalú technológiákat alkalmazza a Suntech pergolák esetében, amelyek éppen ezért szinte bárhol megállják a helyüket. Hogy hol tudnak jelentős extrát garantálni általános árnyékolási képességeiken felül? Máris mondjuk!

1. Kávézók

Az ember télen és nyáron egyaránt azért ül be egy kávézóba, hogy ott kellemes környezetben tudjon felfrissülni, illetve beszélgetni egyet párjával vagy ismerőseivel. A kávézók többsége általában napernyőket alkalmaz szabadtéri teraszrészeinek árnyékolásához, ám ezek eső, nagy szél vagy kánikula esetében teljesen haszontalanok. A Suntech pergolák azonban garantáltan még viharban és a legnagyobb hőségben is képesek kellemesen hűvösen tartani a kiülőt, aminek jóvoltából a vendégek biztosan megjegyzik majd – legalább magukban –, hogy ez a megoldás mennyire jobb, mint egy közönséges napernyő.

3+1 eset, amikor a Suntech bioklimatikus pergola a tökéletes megoldás!

2. Éttermek

Étterembe általában azért járunk, hogy megünnepeljünk valamit és finomakat együnk, méghozzá kellemes környezet társaságában. A Suntech pergola képes arra, hogy akár télen és nyáron is kiszolgálja ezt az igényt, hiszen akárcsak a kávézók esetében, a vendégek a pergola alatt természetes fénynél, ámde mégis kellemes árnyékban fogyaszthatják el ételeiket, ami egy olyan utánozhatatlan előny, mely garantáltan azonnal egy új szintre emelheti éttermünket.

3+1 eset, amikor a Suntech bioklimatikus pergola a tökéletes megoldás!

3. Hotelek

A hotelek többsége gyakran nem figyel arra, hogy vendégeik a belső helyiségek mellett a szabadtéri kiülők használatakor is ugyanazt a kényelmet élvezhessék. Gyakran elfeledkeznek az árnyékolásról, aminek az oka a legtöbbször az, hogy nem találnak olyan nagyméretű pergolát, ami lehetővé tenné egy több négyzetméteres teraszrész befedését. A Suntech termékei azonban képesek kielégíteni ezt az igényt, ezáltal a vendégek szabadtéri fényben, friss levegőn, de mégis kellemes árnyékban pihenhetnek, ami alaposan képes megdobni egy szálloda renoméját.

3+1 eset, amikor a Suntech bioklimatikus pergola a tökéletes megoldás!

+1. Lakóházak

Természetesen nemcsak a vendéglátóhelyek és a szállók profitálhatnak rengeteget a Suntech professzionális pergoláiból, hanem a kertes házban élők is. Egy kiülő vagy egy teraszrész felett alkalmazva ugyanis az árnyékolók segítségével nemcsak mindig kellemesen hűvös, hanem garantált friss levegő társaságában élvezhetjük a pihenés örömeit. Sőt mi több, a pergolák LED izzókkal is feldobhatók, amelyek olyan sok fényt képesek biztosítani, hogy a teraszon pihenve kényelmesen olvasgathatjuk kedvenc könyveinket, de színes világítással akár még a kerti partikat is emlékezetesebbé tehetjük általa.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban