Suntech bioklimatikus pergola, a tökéletes választás

Fõként a kertes házban élõk gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy bár adott egy nagyobb terasz, ahol kiválóan lehetne pihenni, vagy meghitt családi ebédeket tartani a legnagyobb nyári melegben is, azonban megfelelõ árnyékoló hiányában ez az álom csak álom marad. A napellenzõk ugyanis ilyen esetekben túl kicsik, a fix tetõszerkezetek pedig azon túl, hogy drágák, garantáltan végleg megfosztanak minket attól az élménytõl, hogy valaha esetleg napozni is tudjunk a saját teraszunkon.

Suntech bioklimatikus pergola, a tökéletes választás

Ilyen esetekben jelenthet kiváló köztes alternatívát a Suntech valamelyik bioklimatikus pergolája, aminek jóvoltából egy kalap alatt juthatunk hozzá egy prémium kategóriás árnyékolóhoz, valamint egy mobilizálható tetõrendszerhez is. Ha ez az egyértelmû tulajdonság nem gyõzött volna meg arról, hogy miért is van szükséged egy Suntech pergolára, akkor engedd meg, hogy felsorakoztassunk három okot, melyek garantáltan egyértelmûsítik számodra ezt az álláspontot.

1. Nem kell félni a vihartól

A legtöbb ponyvás árnyékoló nagy hátránya, hogy nem túl ellenállóak a viharokkal szemben, hiszen sem a nagy szelet, sem a nagy esõt nem bírják. A Suntech pergolák esetében azonban nem kell ettõl a problémától tartanunk, hiszen egyrészt akár a 117 km/h-s széllökéseknek is képesek ellenállni, erõsen víztaszító bevonatuknak hála pedig lepergetik magukról a vizet ahelyett, hogy magukba szívnák azt. Sõt mi több, erõs szerkezetük mellett a szövetanyaguk is annyira erõs, hogy akár még a jégesõ sem tud kárt tenni bennük!

Suntech bioklimatikus pergola, a tökéletes választás

2. Nagyobb terület is árnyékolható vele

A napellenzõk vagy a kisebb pergolák legnagyobb hátránya, hogy csak viszonylag kisebb területek árnyékolhatók velük. Alig néhány négyzetméternyi erkélyrõl vagy teraszról beszélhetünk ilyen esetekben, azonban vannak olyan Suntech pergolák, amelyekkel akár 130 négyzetméter is árnyékolható, illetve fedhetõ, ami egy komplett lakóház, vagy több kisebb panellakás méretével vetekedik.

3. A kerti partik elképzelhetetlenek lesznek nélküle

A Suntech pergolák túlzás nélkül igazi luxust varázsolnak otthonunkba, a bioklimatikus kialakítással ugyanis szabad levegõn, kellemes árnyékban élvezhetjük majd pihenõidõnket vagy a kerti partikat egyaránt. Nagy elõnye még az árnyékolónak, hogy LED izzókkal is felszerelhetõ, melyek elegendõ fényt tudnak adni ahhoz, hogy este elolvassuk a kedvenc könyvünket, vagy egy kerti parti esetén szemmel tudjuk követni az eseményeket, és hangulatos fényhatások társaságában bulizhassunk együtt családunkkal vagy barátainkkal.

Suntech bioklimatikus pergola, a tökéletes választás

+1. Amikor megtérül a befektetésünk!

Egy bioklimatikus pergola tipikusan olyan befektetésnek minősül, ami hosszabb távon garantáltan megtérül majd, még ha ez nem is anyagiakban mérhető, sokkal inkább pénzzel megfizethetetlen dolgokban. Ilyenek például a kellemesen eltöltött délutánok a stresszmentes életért, vagy a barátokkal való kikapcsolódás annak érdekében, hogy ezen a téren is egyensúlyba kerüljön az életünk. Az természetesen csak rajtunk múlik majd, hogy mekkora befektetést vállalunk egy Suntech pergolával, melynek árát rengeteg tényező meghatározhatja, de leginkább a típus, a méret, a felszereltség, valamint az olyan extrák, mint a LED világítás vagy a különféle szélfogók és oldalfalak. A rengeteg testre szabási lehetőségnek hála szerencsére egészen rugalmasan alakíthatjuk, hogy mennyit költünk az árnyékolóra, ezáltal a végösszeg mindig az igényeinktől és elképzeléseinktől függ majd!

Tekintse meg prémium minőségű bioklimatikus pergoláinkat ide kattintva!

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban