3+1 ok, amiért az ön éttermét vagy hoteljét is fellendítheti egy Suntech pergola

A Suntech pergolák és tetőrendszerek a kültéri árnyékolás legmagasabb szintjét képviselve olyan prémium megoldásokat garantának egyszerű lakóházak mellett éttermek, kávézók vagy hotelek számára, aminek köszönhetően akár nagyobb kiülők vagy teraszok is hatékonyan megvédhetők lesznek a napsugaraktól, valamint a kisebb esőktől. A gyártó neve alatt készült termékekről köztudott, hogy lényegesen modernebb megjelenést és sokrétűbb árnyékolást garantálnak, mint egy egyszerű, fix tetőszerkezet, hovatovább sokkal nagyobb felület fedhető le a segítségükkel, mint a közönséges napellenzőkkel. Ezek az előnyök azonban csak a jéghegy csúcsát jelentik abban az esetben, ha vállalkozásunk fellendítését is figyelembe vesszük a Suntech pergolák kapcsán. Lássuk, hogy miért!

3+1 ok, amiért az ön éttermét vagy hoteljét is fellendítheti egy Suntech pergola

1. Kellemes hűvös a legmelegebb napokon is!

Főként a meleg nyári napokon a vendégek rendszerint előnyben részesítik azokat a hoteleket és éttermeket, ahol úgy pihenhetnek meg és fogyaszthatnak, hogy közben kellemes árnyék óvja őket a napsugaraktól. A Suntech pergolák ezen a téren rendkívül hatásos árnyékolást garantálnak, miközben a hűs nyári szellőktől még akkor sem kell megfosztanunk vendégeinket, ha oldalirányból valamilyen kiegészítővel lefedtük a szerkezetet. Ez pedig garantáltan csakhamar vállalkozásunk egyfajta védjegyévé válhat, hiszen a vendégek nemcsak azt jegyzik meg, hogy hol ettek finomat, vagy hol pihentek nagyot, hanem azt is, hogy hol hűsölhettek egy kiadósat a kánikulában.

3+1 ok, amiért az ön éttermét vagy hoteljét is fellendítheti egy Suntech pergola

2. Komfort az év legtöbb napján!

Persze messze nemcsak a nagy forróságban használhatjuk ki a Suntech pergolák előnyeit, hanem rendkívül tartós, a viharoknak és a nagy szélnek is ellenálló kialakítása miatt az év legtöbb napján. Vendégeink például úgy élvezhetik majd – akár félárnyékban is – a kellemes tavaszi napsugarakat és a meleget, hogy közben védve lesznek a széltől, esetleg csapadékos napokon a szemerkélő esőtől. Akárhogyan is, a Suntech tetőrendszere a havas napok kivételével szinte az év minden napján képes kellemes komfortot garantálni a vendégeknek úgy, hogy közben a szabadtéri pihenés élménye sem szenved csorbát.

3. Emlékezetes megjelenés!

Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a Suntech árnyékolók nemcsak a magas szintű komfort miatt maradnak meg az emlékezetben, hanem megjelenésük okán is. A kérdéses pergolák ugyanis túlzás nélkül a jelenlegi piac legmodernebb kültéri árnyékolást biztosító termékei, melyek hol sajátos színűkkel, hol különleges alakjukkal, hol futurisztikus atmoszférájukkal váltják ki az emberek csodálatát. Sőt mi több, a Suntech pergoláknak még akkor is hasznát vesszük, ha besötétedett, a beépített LED égők segítségével ugyanis lágy fényhatást, ezáltal utolérhetetlen hangulatot tudunk biztosítani a vendégek számára – környezetbarát módon!

3+1 ok, amiért az ön éttermét vagy hoteljét is fellendítheti egy Suntech pergola

+1. Presztízs a köbön!

Végül pedig a Suntech pergolák kapcsán köztudott, hogy bár kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek – hiszen a ráfordított összeg biztosan megtérül a vendégek komfortérzetének növelésében –, azonban tény, ami tény: drága kiegészítők. Amelyik étterem és hotel tehát megengedhet magának egy ilyen tetőrendszert, az garantáltan azt közvetíti az emberek felé, hogy tőlük sem sajnálja a luxust és a prémium szolgáltatásokat.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban