Mekkora területek árnyékolhatók egy Suntech pergolával?

A Suntech pergolák és mozgatható tetőrendszerek a modern és prémium kategóriás kültéri árnyékolás tökéletes megtestesítői, melyek ideálisak nagyobb kiülők és teraszok befedésére, de akár önállóan, téli kertként is megállják a helyüket. Bár a képek alapján bárki meggyőződhet arról, hogy a bioklimatikus pergolák milyen elragadó megjelenéssel rendelkeznek, azonban a méretarány nem mindig adja magát, így sokakban felmerül a kérdés, hogy pontosan mekkora területeket tudunk árnyékolni ezekkel az építményekkel?

Beszéljünk a konkrétumokról!

Akárcsak a napellenzők, úgy természetesen a Suntech pergolák is számtalan méretben – illetve megjelenéssel – kaphatók, éppen ezért a pár négyzetméteres megoldások mellett akár lakásnyi fedést biztosító típusokat is találhatunk a portfólióban. Elég csak kiemelni az alapmodellek közül például a Suntech Evát, ami akár 65 négyzetméternyi területet képes befedni, vagy a jelenlegi non plus ultraként számon tartott Suntech Smooth fantázianevű darabot, amivel 130 négyzetmétert boríthatunk be hatékony, masszív és modern megjelenésű mozgatható tetőrendszerrel.

Mekkora területek árnyékolhatók egy Suntech pergolával?

Nyilván ennél jóval kisebb megoldások is léteznek, ezáltal akár 8-10 négyzetméter megfelelő fedése is megoldható a termékekkel, de a fentiek talán már érzékeltették, hogy a Suntech pergolák esetében a méret kapcsán nincs lehetetlen és megvalósíthatatlan. Legyen szó akár egy családi ház aprócska teraszáról, akár egy hatalmas vendéglő kültéri részlegéről, a kínálatunkban megtalálható árnyékolók között garantáltan megtalálhatjuk az igényeinkhez igazodó típust, de ha mégsem, aggodalomra semmi ok, hiszen egyedi méretre gyártott pergolák kivitelezése egyaránt megvalósítható.

Mikor ajánlott egy Suntech pergola?

A Suntech pergola alkalmazása leginkább akkor javasolt, amikor nagyobb alapterületű kültéri helyiségeket vagy placcokat szeretnénk lefedni egy olyan árnyékolóval, melynek megjelenése modern, már-már luxushatást kelt, mozgatható tetőrendszerének köszönhetően pedig mi magunk szabályozhatjuk az árnyékolás mértékét. Ezen túlmenően a Suntech pergolák rendkívül masszív szerkezetek, speciális vízálló kialakításuk mellett a nagyobb viharoknak is ellenállnak, legtöbbjük ugyanis 11-es értéket ért el a Beaufort szélerősség-skálán, vagyis könnyedén ellenállnak a közel 120 km/h-s széllökéseknek is, ami egyetlen más hasonló felépítésű kültéri árnyékolóról sem mondható el.

Mekkora területek árnyékolhatók egy Suntech pergolával?

További előnyei még a Suntech pergoláknak, hogy távvezérelhető kialakításuk mellett számtalan extrával felvértezhetők, ezáltal ablakok, tolóajtók és üveghatású falak is kérhetők melléjük, melyek jóvoltából a termék gyakorlatilag egész évben, de tavasszal és ősszel garantáltan használható marad – akár téli kertként is. Sőt mi több, a lamellákba építhető LED- izzóknak hála a pergola alatt akár még éjszaka is pihengethetünk, hiszen elegendő fényt kapunk tőle kerti partikhoz, meghitt beszélgetésekhez vagy éppen egy jó könyv elolvasásához.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban