Mennyire hatásos a LED világítás a Suntech pergolákon?

Az olyan kültéri árnyékolókat, mint amilyen a Suntech pergola, a legtöbben elsődlegesen azért választják, hogy a legnagyobb melegben is kellemes körülmények között, a friss levegőn hűsölhessenek, illetve vállalkozóként ezt az élményt nyújtsák vendégeiknek. A legtöbben azonban bele sem gondolnak abba, hogy egy pergola sokkal több lehet ennél, hiszen nemcsak a nagy melegben tehet jó szolgálatot, hanem kisebb esők idején, kevésbé meleg időszakokban, sőt mi több, akár esténként is.

Mennyire hatásos a LED világítás a Suntech pergolákon?

Garantáltan a második otthonunk lesz

A Suntech pergolák ugyanis azon túl, hogy vitathatatlanul jól néznek ki, megjelenésükkel és kimagasló kényelmükkel már az első alattuk eltöltött perc után belopják magukat a szívünkbe. Ehhez az élményhez nagymértékben hozzájárulnak az árnyékolóhoz kapcsolódó különféle kiegészítők, melyek lehetővé teszik, hogy szinte tényleg az év minden időszakában használhassuk az árnyékolt helyiséget, melyre a nyugalom szigeteként, a második otthonunkként tekinthetünk majd.

Mennyire hatásos a LED világítás a Suntech pergolákon?

Az árnyékolók ugyanis nemcsak burkolhatók oldalról – ezáltal lényegében egy rögtönzött téli kertté alakíthatók –, hanem például olyan kiegészítők is kérhetők hozzá, mint a lamellákba épített LED-fények. Ezek elsőre talán sokaknak feleslegesnek tűnnek majd, de ha belegondolunk abba, hogy főleg a meleg nyári estéken milyen sok időt töltünk a szabadban, és milyen jó lenne ezt egy luxuskörülményeket garantáló pergola alatt, lágy fények társaságában, akkor máris értelmet nyer ez a kis extra.

Mire elég a LED-fény?

A LED égők korunk egyik legjobb találmányai a világítástechnika világában, hiszen esztétikusabb megjelenésükön túl sokkal kisebbek a villanykörtéknél, mégis ugyanakkora vagy nagyobb fényt képesek adni úgy, hogy közben fogyasztásuk egészen elenyésző marad. A Suntech pergolákban igény szerint több sorban helyezkednek el a LED égők, melyek az árnyékolóhoz hasonlóan óriási szabályozhatóságot és testre szabhatóságot biztosítanak a felhasználók számára úgy, hogy közben fényhatásuk is kimagasló marad.

Mennyire hatásos a LED világítás a Suntech pergolákon?

Egy megfelelően felszerelt Suntech pergola alatt a LED-fény például garantáltan elegendő ahhoz, hogy egyéb kiegészítő fényforrás nélkül, erősen felhős időben vagy az éjszaka kellős közepén is kényelmesen olvasgathassuk alatta kedvenc könyvünket, netán újságunkat. Mivel a fényerő szabályozható, ezért a pergolába épített LED égők természetesen egyszerű hangulatvilágításként is alkalmazhatók, ha nem akarunk éjszaka teljes sötétségben pihenni, esetleg meghitt beszélgetést folytatnánk vagy romantikáznánk valakivel, netán éppen házi bulira készülünk, és szükségünk van megfelelő mennyiségű fényre az önfeledt partizáshoz.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban