Nincs árnyék az udvaron? A pergola a megfelelő választás!

Hiába van otthon csodálatos zöldövezetünk, díszkertünk, kistavunk és pihenésre alkalmas környezetünk, ha a nyári időszakban egyszerűen nem tudjuk használni, mert nincsenek nagy fák, melyek árnyékot adhatnának. Ilyen esetben lehet kiváló megoldás egy bioklimatikus pergola, mely úgy teremt makulátlan árnyékot kertünkben, hogy luxuskategóriás megjelenése mellett teraszon, de akár önmagában is alkalmazhatjuk. Lássuk azonban egy kicsit alaposabban, hogy miért a pergola a legjobb választás egy udvar árnyékolására!

Nincs árnyék az udvaron? A pergola a megfelelő választás!

Páratlan fényszabályozás!

Nem szabad elfelejteni a pergolák kapcsán, hogy nem fix árnyékoló-szerkezettel rendelkeznek – mint például a napellenzők –, hanem olyan lamellás megoldásokkal, melyek leginkább a zsaluziákra vagy a reluxákra jellemzőek. Ennek köszönhetően a mozgatható tetőszerkezettel korábban soha nem látott alaposságú fényszabályozást érhetünk el, amit főként hűvösebb időben, részleges napozáskor vagy félárnyékot kedvelő növények tárolásakor élvezhetünk majd a leginkább.

Luxuskategóriás megjelenés!

A Suntech által gyártott bioklimatikus pergolák mindegyikére jellemző a páratlanul egyedi, modern és mutatós megjelenés, mely megmutatja, hogy milyen egy igazi luxuskategóriás termék. Ez a tulajdonság ráadásul nemcsak a szerkezet küllemén érhető tetten, hanem többek között anyagminőségében és kidolgozottságában is, hiszen itt nincsenek illesztési hibák, nincsen akadozott működés, a termékek mindegyike a legfelső ligában játszik.

Nincs árnyék az udvaron? A pergola a megfelelő választás!

Átalakíthatóság!

A legtöbben azért vásárolnak pergolát, hogy a nagy nyári melegben kellemes árnyékban pihenhessenek, azonban sokan nem is sejtik, hogy ez a mozgatható tetőrendszer az átmeneti évszakokban, sőt télen is nagyszerű szolgálatot tehet. Ezt nagyfokú átalakíthatóságának köszönheti, hiszen akár utólag is rengeteg kiegészítő vásárolható hozzá, úgy mint fix vagy mozgatható üvegfalak, melyekkel bármikor lezárhatjuk akár minden oldaláról a szerkezetet. Emiatt nemcsak szélvédetté, hanem akár télikertté is alakíthatjuk a pergolát, hogy a leghidegebb időszakokban is eltölthessünk ott pár kellemes órát.

Használhatóság 0-24 órában!

Nemcsak napsütésben, hanem a nap minden órájában használhatjuk pergolánkat egy kis pihenésre és feltöltődésre, hiszen míg napközben a lamellák nyújtanak kellemes árnyékot a kikapcsolódáshoz, addig esténként a beépíthető LED-világítással teremthetünk hangulatot alatta. Segítségével éppen elegendő fényt kapunk az olvasáshoz, egy kis romantikázáshoz vagy éppen ahhoz, hogy biztonságosan megrendezhessünk egy kerti partit.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban