Tudta, hogy a Suntech pergolák szinte bárhová felszerelhetők?

A Suntech pergolák túlzás nélkül a luxusminőség, a prémium kategória magasiskolájának tekinthetők. Ez a tulajdonság több tekintetben is megmutatkozik a termékeken, és bár sokan úgy vélik, hogy kizárólag a megjelenésük kapcsán érvényes az állítás, azonban valójában minden egyes elemük tekintetében megállja a helyét. Kiemelhető ezen a téren a külalak, az alkalmazott technológia, de akár az anyagminőség is.

Fontos azonban, hogy a prémium megjelölés nemcsak a nyilvánvaló, a rögtön látható dolgokban nyilvánul meg, hanem a gyakran jelentéktelennek tekinthető megoldásokkal is számolnunk kell ezen a téren. Hiába nevezhető egy pergola ugyanis luxusminőségűnek, ha egyszerűen nem láthatjuk viszont a kertünkben és nem élvezhetjük előnyeit, mert valamiért nem lehetséges a kiválasztott termék telepítése.

Tudta, hogy a Suntech pergolák szinte bárhová felszerelhetők?

Gyakorlatilag nincs lehetetlen

Elég határozottan kijelenthető ugyanakkor, hogy a Suntech által gyártott pergolák kapcsán ilyen problémák a legritkább esetben fordulhatnak csak elő. A gyártó ugyanis a konkurensekkel szemben azért örvend kimagasló népszerűségnek, mert nemcsak papíron kínálja a prémium megoldásokat, hanem a gyakorlatban is, ezáltal bármilyen probléma merüljön fel az árnyékoló kapcsán, az esetek döntő többségében áthidalható lesz. Ennek az oka leginkább a Suntech mérnökeinek és fejlesztőinek rugalmasságában keresendő, akik arra törekednek, hogy a prémium minőségű termékekhez ebben a kategóriában kínálják a kapcsolódó szolgáltatásokat és lehetőségeket is.

Ennek a hátterében az áll, hogy a Suntech nem ragaszkodik görcsösen az általuk előre legyártott pergolákhoz, léteznek teljesen egyedi modellek is, melyek a konkurenciával ellentétben nem csak azt jelentik, hogy a tulajdonos meghatározhatja a méreteket és a színt. Itt valóban sajátos megoldásokról van szó, ezáltal szükség esetén akár teljesen egyedi alkatrészek tervezésére is sor kerülhet, ha kizárólag azzal lehet megoldani egy bizonyos problémát.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem gond, ha három láb helyett, csak kettőt lehet telepíteni az adott helyszínen, ilyenkor egy erősebb profilszerkezetet gyártva könnyedén áthidalható lesz a probléma. Akkor sincs vészhelyzet, ha a pergolákat tetőszerkezethez csatlakoztatnánk, ezáltal kieresztett gerendákhoz rögzítenénk valamilyen speciális alkatrésszel, amit igény esetén maximálisan a saját pergolánkhoz terveznek és kiviteleznek. A problémamegoldás olyan széleskörű a Suntech árnyékolók kapcsán, hogy az egyedi igények akár olyan esetekben is alkalmazhatók, mint a vízelvezetés, amit például nemcsak sarokprofilokon lehet megvalósítani, ha az árnyékoló leendő helyszíne másként kívánja.

A luxusminőség további ismertetőjegyei

Bár alapvetően az egyedi megoldások és az alkatrésztervezés már sokak szemében kimeríti a prémium kategória fogalomkörét, hiszen ezzel valóban bármi megvalósítható egy Suntech pergolával, azonban messze nem ez az egyetlen dolog, ami a termékek kapcsán luxusminőségnek nevezhető. Ott van például a megjelenés, a dizájn, valamint az alkatrészek páratlan kidolgozása. A gyártó pergoláin minden tökéletesen passzol, minden a lehető legpontosabban illeszkedik, miközben nemcsak közelről, hanem távolról szemlélve is gyakorlatilag egy építőipari műalkotásról van szó teljesen sajátos megoldásokkal. Ezen a téren elegendő csak vetni egy pillantást bármelyik típus megjelenésére, vagy a sokszínű kiegészítőkre, melyekkel akár egy LED világítással felszerelt, oldalfalakkal ellátott télikertté is alakíthatjuk a pergolát.

Tudta, hogy a Suntech pergolák szinte bárhová felszerelhetők?

Természetesen az alkalmazott technológiákat is rendkívül lényeges kiemelni ezen a téren! A motorizálás a Suntech termékeinél mondhatni alapvető tulajdonság, amihez igény szerint automatizálás, avagy intelligens megoldások társulhatnak. Ennek jóvoltából az árnyékoló működtetését maximálisan a kapcsolódó szenzorok és az előre betáplált beállítások végzik majd, tehát nekünk még csak a távirányítót sem kell a kezünkbe venni hozzá, ami a kényelem legmagasabb szintjét jelenti. Hogy mindehhez ráadásul makulátlan tartósság társul, aminek jóvoltából nem néhány évig, hanem évtizedekig élvezhetjük a bioklimatikus pergola előnyeit, már csak hab a tortán.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban