Túl stresszes? Pihenjen pergola alatt!

Stresszes hétköznapjaink túlzás nélkül felemésztenek minket, hiszen rendre kevés időt töltünk pihenéssel. Munkánk, sőt munkahelyi problémáink gyakran már hazakísérnek minket, ahol sokan képtelenek mentálisan is kipihenni magukat, mert nincs meg az a biztonságos kuckójuk, ami a nyugalom szigeteként képes elfeledtetni a hétköznapokat. Ha ön is túl stresszes, nem találja a helyét, fogalma sincs arról, hogy hol tudna megfelelően relaxálni egy kicsit, akkor engedje meg, hogy felnyissuk a szemét, hiszen tudjuk, hogy mire van szüksége: egy bioklimatikus pergolára!

Pihenés a szabadban, maximális komfort mellett!

Bár nem tudjuk kutatási anyagokkal igazolni, csak saját és ügyfeleink tapasztalatára alapozva jelenthetjük ki, hogy a mindennapi stressz ellenszere a szabad levegőn való pihenés. Bár sokan rendelkeznek rendezett kerttel, mégis kevesen vannak azok, akik munka után kiülnének a pázsitra levegőzni vagy csak egyszerűen lazítani egyet. Ennek az oka a legtöbb esetben az, hogy nincs meg az a bizonyos „nyugalomsziget”, ahol biztonságosan, kellemes árnyékban, ámde mégis friss levegőn tudnánk élvezni az igazi szabadságot.

Túl stresszes? Pihenjen pergola alatt!

Titkon ugyanis mindenki vágyik arra, hogy a délelőtti stresszt a délutáni vagy esti órákban kellemes árnyékban, jól szituált környezetben élvezhesse. Ehhez nyújt megfelelő alapot egy bioklimatikus pergola, mely a kültéri árnyékolás legmagasabb szintjét biztosítja úgy, hogy modern és masszív megjelenése mellett mozgatható tetőszerkezete csak annyi napfényt enged át, amennyire éppen szükségünk van. Fedettségének hála bátran elhelyezhetünk alatta virágokat, növényeket, sőt kényelmes bútorokat is, melyek azt a célt szolgálják, hogy egy relaxációhoz tökéletes környezetet alakíthassunk ki, amit nemcsak kánikulában, hanem akár rossz időben is élvezhetünk.

Szeles az idő? Hideg van? A pergola alatt ez sem baj!

A Suntech pergolái azért olyan különlegesek, mert prémium megjelenésük és megoldásaik mellett rengeteg kiegészítővel is rendelkeznek. Kérjük akár különálló építményként, vagy igazítsuk hozzá otthonunkhoz, esetleg a teraszhoz, az árnyékoló számtalan hasznos kiegészítővel rendelkezik, ezáltal akár tolóajtókkal, vagy átlátszó oldalfalakkal is bővíthető. Ezeknek köszönhetően részben vagy teljes egészében is lehetőségünk nyílik élvezni a kellemes levegő mellett a természetes fényeket, illetve a kültéri pihenés élményét, ami dacára a szélnek, az esőnek vagy éppen a hűvösnek ugyanúgy segíthet elűzni a stresszt, mintha a legnagyobb forróságban pihengetnénk.

Túl stresszes? Pihenjen pergola alatt!

Nyugodt esték hangulatfénynél!

A legtöbb ember ugyanakkor csak este jut el oda, hogy pihenjen egy kicsikét, de ilyenkor sokan már nem mennek ki a friss levegőre, inkább leülnek a televízió elé, ami sajnos csak kis mértékben segíti a stressz felszámolását. Egy Suntech pergolával azonban garantáltan ez is változik majd, hiszen a szerkezet beépített LED fényekkel is kapható, aminek köszönhetően kellemes hangulatfényt varázsolhatunk a pergola alá, mely ideális lehet meghitt beszélgetésekhez, de akár egy jó könyv elolvasásához is. Természetesen a hangulatfény szabályozható, így amennyiben számunkra az hoz enyhülést, le is kapcsolhatjuk a fényforrásokat, az árnyékoló lamellákat pedig nyitott állásba fordítva, a pergola alatt fekve csodálhatjuk a csillagos eget. Ennél jobb stresszoldó programot aligha tudnánk elképzelni!

Túl stresszes? Pihenjen pergola alatt!

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban