Rólunk

A márka

A Suntech márkát gyártó Albayrak cégcsoport a modern behúzható pergolák, napellenzők és téli kert árnyékolók egyik professzionális specialistája 1976 óta. Az Isztanbulhoz tartozó Silivriben 2000 óta gyártanak saját fejlesztésű árnyékolókat, melyek belföldön és külföldön egyaránt népszerűvé váltak magas minőségük, tartósságuk és modern megjelenésük miatt.

A Suntech és Vera brandekről ismert cég külföldön és belföldön egyaránt nagy sikernek örvend, amit a minőségi termékek mellett profi menedzsmenttel, tapasztalt marketing osztállyal és hatékony CRM-mel értek el. Üzletpolitikájuk egyik központi eleme, hogy a legmagasabb szintű vevői elégedettséget érjék el, ami mellett portfóliójukat és ügyfélkörüket egyaránt folyamatosan bővítik.

Minőség és gyártás

Az Albayrak a leggyorsabb értékesítési csatornákon keresztül kínálja az emberek számára a magas minőségű termékeket, a terméktámogatást és a kapcsolódó szolgáltatásokat – különösen Európában, de ez a koncepció és filozófia érvényes a világ legtöbb országába történő exportálás során is. A cég minden piacon igyekszik a legmagasabb színvonalú termékekkel és a legmodernebb technológiákkal megjelenni, így nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországra a Csancsa Árnyékolástechnikai Bt-vel hozhattuk el árnyékolóikat.

Az Albayrak egy 20 ezer négyzetméteres zárt területen, a legmodernebb és technológiai szempontból a legjobb integrált gyártóeszközökkel készíti nemzetközi színvonalú visszahúzható pergoláit, napellenzőit és télikert árnyékolóit a Vera és a Suntech márkanevek égisze alatt.

Gyártás

A cég a gyártási folyamatok során CAD-CAM modelleket, CNC szerszámgépeket, alumínium olvasztó- és kiöntő gépeket, porszórásos kemencéket és más modern megoldásokat használ a profilok legmagasabb szintű minőségének és formatervezésének érdekében. A folyamatos innováció fenntartásához az Albayrak külön kutatás-fejlesztési osztállyal is rendelkezik az újabb kreatív megoldások megalkotásának érdekében, és fejlett tesztberendezések biztosítják, hogy a megalkotott termékeket akár extrém körülmények között is próbára tehessék.

Hogy termékeik megfeleljenek a nemzetközi és a nemzeti szabványoknak, az Albayrak által gyártott árnyékolók megfelelnek az ISO 9001 minősítésnek, ezen felül TÜV, CE és GS tanúsítvánnyal is hitelesítve vannak.

Széles körben elterjedt értékesítési csatornáik és megoldás-orientált megközelítésük ma már Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália mintegy 63 országában, így köztük Magyarországon is elérhető.

Pergola álmai otthonához

Suntech minőség 5 kontinensen, több mint 60 országban